Hirdetés
. Hirdetés

Telenor-Tesco szövetség

|

Továbbra is a norvég vállalat biztosítja a kereskedelmi lánc mobilkommunikációját.

Hirdetés

A Tesco Magyarország egyik legnagyobb munkaadójaként több mint 100 településen, közel 22 ezer munkavállalót foglalkoztat. Egy ekkora vállalatnak az összehangolt és hatékony munkavégzés érdekében, a különböző pozícióknak megfelelően, az irodai vagy áruházi munkához igazított, egyedi mobilkommunikációs megoldásokra van szüksége, melyeket a Telenor 7 éve biztosít. Az együttműködés folytatásaként a Telenor több mint 10.000 Tesco dolgozónak biztosított előfizetéssel igyekszik eleget tenni az áruházlánc elvárásainak.
 
A Tesco a Telenor legnagyobb olyan ügyfele, aki megvalósította a szolgáltató által is támogatott mobilitási koncepciót, azaz az áruházlánc dolgozói munkájuk során a hangalapú szolgáltatások terén - kiváltva a vezetékes infrastruktúrát - kizárólag mobilkommunikációs szolgáltatást vesznek igénybe. Ehhez a Telenor az előfizetések mellett olyan virtuális mobil alközpontot biztosít, amely minden olyan funkció ellátására képes, ami a vezetékes alközpontoknál megszokott, sőt, mivel a virtuális alközpont üzemeltetése ügyféloldali beruházás nélkül valósítható meg, a több mint 185 telephellyel rendelkező Tesco számára számottevő megtakarítást is jelent.
 
„Vállalati ügyfeleink esetében is elsődleges célunknak tekintjük, hogy a folyamatosan változó igényeknek megfelelve a legkorszerűbb hálózati infrastruktúrát és a legújabb mobileszközöket tegyük elérhetővé számukra [..]" - mondta Sigvart Voss Eriksen, a Telenor Magyarország kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.