Hirdetés
. Hirdetés

Teljes körű webes gondoskodás

|

Az internet az a közeg, ahol egy jó ötlettel gyorsan be lehet robbanni. Számos sikertörténetet ismerünk hazai és nemzetközi szinten is. A világháló egyedisége és talán egyik legvonzóbb tulajdonsága, hogy korlátlan játékteret ad a kreativitásnak, a felhasználókat megcélzó elgondolásoknak.

Hirdetés

Mi az oka annak, hogy rengeteg zseniális elképzelés mégis elveszik a kivitelezési folyamatok közepette, és talán meg sem valósul? Papp Csaba a 7even Webfejlesztő és Online Marketing Ügynökség ügyvezetője a lehetséges okokról nyilatkozik: Munkánk során találkozunk olyan ügyfelekkel, akik azért fordulnak hozzánk, mert van egy elhúzódó, befejezetlen vagy az elképzeléseiknek nem megfelelő portál a birtokukban. Amikor ilyen megkeresést kapunk, a háttérben általában olyan problémák húzódnak meg, melyeket könnyen elkerülhetett volna a megbízó, ha olyan fejlesztő partnerrel szerződik, aki a projekt vállalásain túl stabil, hosszútávú hátteret tud nyújtani neki. Sok esetben a fejlesztő cégek elhamarkodottan kezdik meg a munkát, nem fordítanak elegendő időt a gondos tervezésre és az átgondolt kivitelezésre. A webfejlesztésben az ügyfél igényeinek pontos megértése, a megbízó iránti elkötelezettség éppen olyan fontos tényező, mint a szaktudás.

Papp Csaba, 7even
Az elkötelezettség a webfejlesztésben folyamatos gondoskodást kell, hogy jelentsen. Egy sikeres weboldal, portál, vagy webshop jó néhány változtatáson, bővítésen esik át az éles működése első hónapjaiban. - folytatja az ügyvezető. Ez szinte törvényszerű, hiszen az oldal használata újabb inspirációkat eredményez, melyeket rövid idő alatt és innovatív módon megvalósítva szeretnének viszontlátni a megbízók. Többek között ezért dolgozunk egy speciális és a piacon egyedülálló szolgáltatói csomaggal, mely a projektalapú megbízást kibővíti további vállalásokkal, és kiterjeszti az együttműködést akár hosszabb időszakra.

Megbízóink részére hosszútávú együttműködési konstrukcióban biztosítjuk a fejlesztői kapacitást, a házon belüli online full service kényelmét. Ez a típusú szolgáltatás igen népszerű ügyfeleink körében. Partnerek többsége nagyra értékeli, hogy a projekt átadását követően is biztosan van kihez fordulni a webet érintő szakmai kérdésekben, legyen az további fejlesztés, grafikai tervezés vagy akár online marketing, kommunikáció. A hosszútávú elkötelezettség megfelelő keretet biztosít ahhoz, hogy erőforrásaink mindenkor rendelkezésre álljanak, és képesek legyünk elvárható szinten támogatni a kezünk alól kikerült vállalkozásokat.

Az ár-érték arány a kulcskérdés a webfejlesztésben. A kiterjesztett szolgáltatási modell további előnyei a hozzárendelt fizetési konstrukciókban mutatkoznak meg. A projekt átadását követően a vállalkozás megkezdheti működését, azaz profitot termelhet. Az általunk nyújtott hosszútávú együttműködési konstrukció azonban lehetőség biztosít arra is, hogy a fejlesztési díj késleltetve, akár egy év leforgása alatt kerüljön kiegyenlítésre, ez pedig vitathatatlanul könnyebbséget jelent a cég életében.

Egyértelmű, hogy a hazai piac bővelkedik ötletes elképzelésekben - összegzi tapasztalatait Papp Csaba. Munkánk során nagy lelkesedéssel tölt el bennünket, amikor egy-egy papírra vetett gondolatból üzleti sikertörténetek születhetnek, és fejlődésüket szakértelmünkkel segíthetjük.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.