Hirdetés
. Hirdetés

Tenyérnyi PC

|

A Fit-PC két hálózati csatolójával elsősorban Linux-alapú tűzfalként használható, de hétköznapi gépként is remekül funkcionálhat.

Hirdetés

A Fit-PC az izraeli Compulab agyszüleménye, amihez alapesetben - a honlapjuk tanulsága szerint - operációs rendszer nélkül vagy a Gentoo Linuxszal telepítve juthatunk hozzá. A Fit-PC képes az XP futtatására, ám azt külön kell beszereznünk, a meghajtóprogramokat pedig letölthetjük a cég honlapjáról. Az apróságnak két USB 2.0-ás kapuja és két 10/100-as hálózati csatolója van, amiből véleményünk szerint elégendő lett volna egy is.: helyette egy létrehozott további USB csatlakozási ponttal jobban járt volna a felhasználó. Az említettek mellett találunk még rajta egy VGA kimenetet, valamint egy audio ki- és egy bemenetet is a hátlapon.

fit.jpg

? AMD Geode LX800, 3-5 wattos fogyasztás - a cikk folytatása ť

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.