Hirdetés
. Hirdetés

Terjeszkedik az Autodesk

|

Az Opticore látványtervezési technológiája az Autodesk autóiparban betöltött partneri és beszállítói pozícióját erősíti.

Hirdetés

A 2D-s és 3D-s tervezői szoftvermegoldásokat szállító Autodesk bejelentette, hogy megállapodást írt alá az Opticore, a Design Communication teljes tulajdonú leányvállalata egyes részeinek felvásárlásáról. A göteborgi központtal rendelkező Opticore interaktív, valósághű 3D-s látványtervek és bemutatók készítésére alkalmas szoftvereket fejleszt. A felvásárlással az Autodesk a tervezők és gépipari vállalatok tevékenységének támogatására törekszik, lehetővé téve számukra a teljes digitális prototípus-készítési megoldás kivitelezését.

Az Opticore fejlett technológiát szolgáltat az interaktív, valósághű 3D-s látványtervek és termékbemutatók készítéséhez. Termékei a számítógépes tervezés (CAD) és ipariforma-tervezés (CAID) során használt digitális prototípusok felhasználásával csökkentik a fizikai prototípusok szükségességét, így lerövidítik a fejlesztési ciklusokat és elősegítik a tervezők, a vezetők és az ügyfelek közötti kommunikációt.

Az Opticore ügyfelei közé autógyártók és gépipari vállalatok tartoznak. Az autóipari ügyfelek között olyan márkák találhatók, mint az AUDI, a Ford (Ford, Volvo, Jaguar, Land Rover márkák), a Hyundai, a KIA, a Honda és a Nissan Mitsubishi. A fogyasztói termékek és közlekedési eszközöket gyártó ügyfelek többek között szerepel a Canon, a Philips, a Nokia Mobile, az Electrolux és a Bombardier.

Az Autodesk a tervek szerint folytatja az Opticore technológia fejlesztését és az Opticore ügyfeleinek támogatását.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.