Hirdetés
. Hirdetés

Tesco-gazdaságos minőségi mobil

|

Igazi virtuális mobilszolgáltatóként lép piacra a Vodafone és a Tesco vegyesvállalata.

Hirdetés

Jövő év első felében megkezdi szolgáltatását a hazai piacon a Tesco Mobile. A Vodafone és a Tesco 50-50 százalékos tulajdonában lévő vegyesvállalat független, virtuális mobilszolgáltatóként működik majd; a Vodafone hálózatát használja, szolgáltatásait a Tesco áruházakban kínálja. A Tescónak már vannak a nemzetközi piacon hasonló együttműködései, ám most először választotta mobilpartneréül a Vodafone-t.

A Tesco Mobile bejelentésekor mind Beck György, a Vodafone Magyarország, mind Gerry Gray, a Tesco magyarországi ügyvezető igazgatója rámutatott: az új mobiltársaság ügyfelei mindkét tulajdonos által nyújtott előnyöket élvezhetik. Ezek közül kiemelendő a Tesco áruházak országos hálózata, valamint a Vodafone korszerű, folyamatosan fejlődő infrastruktúrája.

A tervezett szolgáltatásról részleteket egyelőre nem árultak el. Annyit lehet tudni, hogy a Tesco Mobile hívószámai nem 70-essel kezdődnek majd, hanem új előhívót kapnak. Az új szolgáltató saját árképzést alkalmaz, és ügyfelei mind hang, mind internetes szolgáltatásokat vásárolhatnak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.