Hirdetés
. Hirdetés

Testre szabható Windows 10-et ígér a Microsoft

|

A tavaszi frissítésben új lehetőségeket kapunk az operációs rendszer megjelenésének beállításához.

Hirdetés

Hirdetés

A jövő év tavaszán megjelenő Windows 10 19H1 frissítés olyan új lehetőségeket fog tartalmazni, amelyekkel a jelenleginél sokkal rugalmasabban fazonírozhatjuk az operációs rendszert.

Az új beállítással, amely egyelőre a "Choose your default Windows mode" fedőnevet viseli, testre szabhatjuk kedvenc Windowsunkat, és beállíthatjuk az alapelemek színét, jellemzőit.

A következő Windows 10 az alkalmazás-módok egyedi beállítására is lehetőséget nyújt majd, és a beállítások nem fognak az operációs rendszer más részein uralkodó viszonyoktól függeni.

Amennyiben a Microsoft fejlesztési munkálatai a tervezett ütemben folynak, az új lehetőség akár már a következő betekintő változatok valamelyikében megjelenhet.

Maga a tavaszi frissítés egyelőre csak a betekintő program két köre számára hozzáférhető. A tesztelés valamikor márciusban zárulhat, és rendszer premierje áprilisra várható.

A Windows 10 19H1 mindezeken kívül a lejátszások szabályozásában is újdonságokat ígér, és a Microsoft a Cortanán is igazítani akar.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.