Hirdetés
. Hirdetés

Thermaltake Frio OCK - érkezik a profi CPU-hűtő

|

1093 grammot nyom a 240 wattal is megbirkózni képes processzorhűtő, kifejezetten tuningmestereknek.

Hirdetés

Először januárban számoltunk be a Thermaltake felsőkategóriás processzorhűtőjéről, a Frio OCK-ről. Az új zászlóshajó most hivatalosan is debütált, a gyártó azzal az ígéretével, hogy a legmagasabb órajeleken működő processzorokkal is elboldogul a hűtő, ugyanis 240 wattal is képes megbirkózni.

 

A Frio OCK (OverClocker Kings) 143 x 136,8 x 158,4 milliméteres és 1093 grammot nyom. Az iker hűtőbordatorony 0,5 milliméteres alumínium lamellákból áll, amelyeket öt darab 6 milliméteres, U-alakú hőcső egészít ki. A hűtő két oldalára egy-egy 130 milliméteres ventilátor került, amelyek fordulatszáma 1200 és 2100 RPM között szabályozható. A maximálisa zajkibocsátás 48 dBA.

 

Az Intel legújabb, hatmagos processzorait is kezelni képes processzorhűtő Intel oldalon az LGA 775/1155/1156/1366 foglalatokat támogatja, míg az AMD-t tekintve az AM2(+)/AM3 processzorokkal kompatibilis. Várhatóan hamarosan a boltokba kerül a Frio OCK, amelynek ára bár ismeretlen, nagyjából 70 dollár környékén várható.

 

 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.