Hirdetés
. Hirdetés

TintAlternatív lézernyomtató

|

A Xerox legújabb belépő szintű irodai terméke alternatívát nyújt a tintasugaras berendezésekkel szemben a kis irodáknak és otthoni felhasználóknak.

Hirdetés

"A kisebb irodákban előbb vagy utóbb felmerül a színes nyomtatás iránti igény, ugyanakkor a tintasugaras berendezések lassúsága, valamint kellékanyagainak magas ára meghiúsítja a beszerzést" - mondta Novák Miklós, a Xerox Magyarország Kft. irodai termékekért felelős vezetője. "A lézernyomtatója gyorsabb, mint tintasugaras társai, és a minőség mellett árban is versenyképes velük."

A Xerox Phaser 6110 négy színes illetve tizenhat fekete-fehér, 2400×600 dpi felbontású, A4-es oldalt nyomtat percenként. Egy kisvállalkozás minden dokumentum-előállítási igényét kielégíti marketing anyagok és előadás-fóliák elkészítésétől promóciós brosúrák kinyomtatásáig. Emellett füzetek, színes poszterek is készíthetők vele.

Az eszköz két típussal jelent meg a hazai piacon: USB csatlakozóval ellátott, illetve hálózatban is használható változatban. Mindkét konfiguráció olyan szellőztető technológiát alkalmaz, amely csendessé teszi a sokszor az irodai dolgozók asztalán működő nyomtatókat. A kompakt Phaser 6110 súlya nem haladja meg a 14 kg-ot, így kategóriájának legkisebb és legkönnyebb nyomtatója.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.