Hirdetés
. Hirdetés

Tippek az otthoni Wi-Fi gyorsításához

|

Nagyon sok függ a router megfelelő elhelyezésétől.

Hirdetés

Hirdetés

Ha nincs lehetőségünk egy gyorsabb router vásárlására, ki-be kapcsolással bizonyos időközönként indítsuk újra az eszközt. Ellenőrizzük továbbá, hogy a legfrissebb firmware változatot használja-e, a legújabb szoftver a gyártó weboldaláról tölthető le. A legtöbb firmware frissítés telepítése nem különösebben nehéz művelet, kövessük a gyártó utasításait.

Problémát okozhat, ha a routert a ház távoli sarkában helyezzük el, mert így a jelek nem megfelelő erősségben jutnak el az otthon többi részébe. A router ideális helye valahol a ház középpontjában van, ha tehetjük, egy hosszabb telefonkábel segítségével próbáljuk meg egy központi helyre átpozícionálni a berendezést.

A routert helyezzük egy asztalra vagy polcra, lehetőleg minél magasabbra, és más elektronikai berendezéstől távol. Így biztosíthatjuk a leginkább, hogy jele a kívánt erősségben eljusson a lakás minden pontjára.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.