Hirdetés
. Hirdetés

Tiszta amerikai biztonság

|

Január óta 20 millió forint értékben értékesített az RRC Hungary Kft. a SonicWall biztonsági termékeiből - derült ki a két cég közös sajtóeseményén.

Hirdetés

Februárban jelentették be hivatalosan, ám már január óta az RRC Hungary a SonicWall termékek hazai disztribútorja - ismertette Virágh Attila, az RRC Hungary cégvezetője. Az eltelt időszakban 20 millió forint értékű SonicWall terméket adtak el, főleg kis- és középvállalkozásoknak. A tervek szerint az idén 100 millió forint értékű bevételük származik majd az amerikai cég biztonsági termékeinek értékesítéséből, ez árbevételük egy százalékát adja.

Gudrun Weinfurtner, a SonicWall közép-európai regionális menedzsere elmondta, hogy egyelőre még nem nyitnak helyi képviseletet Magyarországon, de az eladások függvényében ezt mindenképpen tervezik. A végfelhasználóknak szánt szoftveres termékeket, mint például a spamszűrőt, lefordítják magyar nyelvre, ahogy weboldaluk egyes részei is elérhetők lesznek magyarul.

A regionális menedzser szerint további partnereket keresnek, hogy az egész országot lefedhessék tevékenységükkel. Nemrég az Albacomppal írtak alá partneri szerződést, így Székesfehérváron és környékén is jelen vannak. Weinfurtner ismertette, hogy hivatalos magyarországi megjelenésük előtt is használtak az országban SonicWall termékeket, bár referenciákat engedély hiányában nem tudott mondani. Európai szinten egyébként nincs hiány referenciákban, nemrég a francia kormánnyal kötöttek szerződést 20 ezer e-mail postafiók biztosításáról.

Az 1991-ben Amerikában alapított SonicWall kezdetben tűzfalas hardveres megoldásokkal foglalkozott, és a kis- és középvállalkozásokra összpontosított. A portfóliót folyamatosan bővítették, és a folyamatos adatvédelmi megoldásoktól egészen a tartalomszűrésig a biztonság több területével foglalkoznak. A kis- és középvállalkozások mellett nemrég nagyobb társaságok számára fejlesztették ki E-Class termékeiket, vagyis kifejezetten nagyvállalatokat megcélzó hardveres megoldásokat is forgalmaznak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.