Hirdetés
. Hirdetés

Titkos új csodák a Google Fordítóban

|

Javul a fordítási minőség, nő a támogatott nyelvek köre, emellett automatizálódik a kamera alapján történő fordítás. Az újdonságok azonban egyelőre még nem élnek, később kapcsolja be őket a Google.

Hirdetés

Hirdetés

A Google Play Áruházból már letölthető a Google Fordító legfrissebb kiadása, amely több fontos, de egyelőre még nem aktív új szolgáltatást tartalmaz.

Ezekre a rejtett újdonságokra a 9to5google derített fényt az app kódjának visszafejtésével. A "Better translation quality" és a "More languages supported" sorok például egyértelműen jobb fordítási minőséget és újabb támogatott nyelveket sejtetnek.

Ezeknél is fontosabb az "Automatic language detection" szekvencia. Jelenleg a felhasználónak magának kell megadnia a forrás- és a célnyelvet, majd elindítania a kamerát, és a fordító app ezután szkenneli a képet. Az új változat viszont megkímél bennünket a babramunkától, és maga azonosítja a szöveg nyelvét.

Az új funkciók egyelőre nem élnek az appban, de a 9to5google-nak sikerült bekapcsolnia őket, és tapasztalataik szerint a fordítás az eredeti jellemzőket híven megőrizve fedi le a képen a forrásszöveget. Hogy az átlagfelhasználók mikor juthatnak hozzá az új szolgáltatásokhoz, a Google-tól függ, amely feltehetőleg a közeljövőben fogja aktivizálni az újdonságokat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.