Hirdetés
. Hirdetés

Több ezren egy Wi-Fi hálózaton

|

Egyetlen helyszínen több ezer vezetékmentes kapcsolatot képes kiszolgálni a Cisco új rendszere.

Hirdetés

Cisco Aironet 3500p Access Point
Cisco Aironet 3500p Access Point
Az okostelefonok és a Wi-Fi szabványt támogató mobil eszközök terjedésével a sportesemények és egyéb nagyrendezvények látogatói megbízható és állandó mobilélményt igényelnek. A Cisco Connected Stadium Wi-Fi nevű rendszer az első olyan vezeték nélküli megoldás, amelyet kimondottan a stadionok, arénák és egyéb, nagy tömegek befogadására képes helyszínek igényeihez fejlesztettek ki.

A megoldás olyan mobil szolgáltatásokat tesz lehetővé, mint hogy a látogatók a mobil eszközökön egyedi kameraképeket, látványos pillanatokat tekinthetnek meg, statisztikákat hívhatnak le, de a szurkolók akár ételt és italt is rendelhetnek az ülőhelyükhöz. Ez egyben új üzleti lehetőségeket teremt a csapatok, valamint a stadionok tulajdonosai és üzemeltetői számára.

Connected Stadium
A rendszer központi eleme a CleanAir technológiára épülő Cisco Aironet 3500p hozzáférési pont, amelyet pontosan e funkciókhoz optimalizáltak. A megoldás révén olyan fokozottan biztonságos vezeték nélküli hálózat jön létre, amely egyszerre akár több ezer ember számára kínál valós idejű hozzáférést a mobil alkalmazásokhoz és szolgáltatásokhoz. A nagy kapacitású, terített Wi-Fi lefedettség az esemény résztevői mellett az alkalmazottak vagy akár a sajtó egyedi igényeit is képes kiszolgálni.

Az eszköz speciális antennája és a különleges konfigurációs lehetőségei révén optimális teljesítményt biztosít, így a vezeték nélküli hullámok nagyon pontosan ráirányíthatók egy koncentrált területre.

A Cisco Aironet 3500p testreszabható beállításokkal rendelkezik, ezáltal egyedi kialakítású terekben is hatékonyan képes működni. Az alkalmazott CleanAir technológia a környéken zajló egyéb vezeték nélküli forgalom észlelésével és elkerülésével minimálisra csökkenti az interferenciát. Mindennek köszönhetően jelentősen megnő a Wi-Fi hálózat lefedettsége és a mobil eszközök számára rendelkezésre álló kapacitás.

A sporteseményeknek és szórakoztató rendezvényeknek otthont adó létesítményekben az új megoldással a különböző vezeték nélküli igények kielégíthetők egyetlen Wi-Fi hálózattal.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.