Hirdetés
. Hirdetés

Topinfo 2013: Ábrahám Péter az IT-transzformációról - videó!

|

2013. február 27-én Ábrahám Péter tartott előadást a VISZ és a BME közös szervezésében zajló Topinfo 2013 előadássorozat keretei belül.

Hirdetés

A 2013. május 15-ig tartó programsorozat keretében informatikai vezetők saját, munkájuk során szerzett tapasztalataikra alapozott előadásokat tartanak azzal a céllal, hogy az érdeklődők az országban működő korszerű IT-rendszerekről első kézből kaphassanak tájékoztatást.


Február 27-én Ábrahám Péter a Bonafarm Zrt. IT, Beszerzési és integrációs igazgatója, a 2012-es év CIO-ja, tartott előadást. A Bonafarm csoport hazánk legnagyobb mezőgazdasági és élelmiszeripari cégcsoportja.

A Csoport cégei 2000-2006 között kerültek közös tulajdonba, így több funkcionális területen is elkezdődhetett a konszolidáció, a szinergiák kiaknázása. Az IT területre 2010-ben került sor, amikor a cégek még teljesen önálló és heterogén informatikai környezetben működtek.

Hirdetés

Mára a Csoportnak egy közös IT szolgáltatója van. Közös ERP rendszert használnak, közös hálózaton, közös szerverparkban. Ábrahám Péter előadásban ennek az IT-transzformációnak a mérföldköveiről, a buktatóiról és főként arról a szemléletről és útról beszélt, ami elvezetett ahhoz, hogy az IT az üzleti területek partnerszervezetévé vált.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.