Hirdetés
. Hirdetés

Történetek agilitásról kicsiknek és nagyoknak - mesekönyvet írtak a szoftverfejlesztők

|

Rendhagyó ajándékkal lepte meg ügyfeleit a ShiwaForce.com: a nagyvállalati tartalomkezelő rendszeréről ismert cég munkatársai egy egész kötetnyi mesét írtak és illusztráltak családtagjaik, barátaik segítségével.

Hirdetés

Hirdetés

A kötet nem csak vállaltan kézműves jellege miatt különleges. Az év egyik nagyvállalati slágertémáját, az agilitást ezúttal az évek óta agilis csapatokban dolgozó fejlesztők, designerek, teszt- és projektmenedzserek mutatják be klasszikus meséket idéző és néhol jó adag abszurd humorral megírt történeteik segítségével.

"Tarts velünk még az üveghegyen is túlra, oda, ahol a kurta farkú malac túr, azután fordulj délkelet-balra! Onnan három napnyi járóföldre találod Kaktuszt a nagyképű kakadut, ZX-1 űrhajót, Pankát, a nyomtaposó bárányt, és a többieket. Hőseink kalandjai bemutatják, hogyan állunk a kihívásokhoz, hogy minden nap egy kicsit jobbak legyünk mi is, és a partnereink üzleti sikereit segítő termékeink egyaránt"- invitálja az olvasót a vállalat vezérigazgatója, Kovach Anton a mesekönyv előszavában.  

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.