Hirdetés
. Hirdetés

Tovább bővíti komáromi gyárát a Nokia

|

A vállalat 10 millió euróból 10 ezer négyzetméter alapterületű egységet épít. A gyárban túl vannak a 300 milliomodik készüléken.

Hirdetés

2007 augusztusában készül el az új, közel 10 ezer négyzetméternyi alapterületű Nokia gyár Komáromban. A beruházás értéke eléri a 10 millió eurót. A cég közleménye szerint a bővítésre az iparágban tapasztalható erőteljes volumennövekedés miatt volt szükség.

A komáromi Nokia gyárat 1998-ban alapították, a gyártás 2000 januárjában indult el. 2004-ben a gyárat 50 ezer négyzetméterrel bővítették. 2006 végén gyártották le a háromszázmilliomodik mobiltelefont, egy Nokia 2310 készüléket. Az üzemben jelenleg 4000 alkalmazott dolgozik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.