Hirdetés
. Hirdetés

Továbbfejleszti partnerprogramját a NetApp

|

A piaci folyamatok dinamikus változása, az új technológiák (pl. a felhőrendszerek vagy a flash eszközök) iránt egyre fokozódó igény, illetve az új vásárlási minták megkövetelik a rugalmas hozzáállást az informatikai megoldások értékesítésénél.

Hirdetés

A partnerek minden eddiginél jobban rákényszerülnek arra, hogy az ügyfelek sokszínű informatikai problémáihoz igazítsák üzleti modelljüket, és ennek megfelelően bizonyítsák szerteágazó képességeiket úgy, hogy közben továbbra sem veszítenek erejükből. A NetApp most a bevált NetApp Partner Programmal még magasabb szintre lép, hogy segítsen partnereinek még dinamikusabban és jövedelmezőbben működni. Az új programot úgy alakították ki, hogy ne szabjon korlátot a lehetőségek fejlődésének, illetve hogy minden eddiginél egyszerűbb legyen a NetApp-pal üzletet kötni, még jobban hozzájáruljon a partnerek üzleti szférájának kibővítéséhez.

Hirdetés

A NetApp azért, hogy a partnereket hozzásegítse az új lehetőségek kiaknázásához és a vásárlói igények kielégítéséhez, alapjaiban teszi a folyamatokat zökkenőmentesebbé, és bevezeti az alábbiakat:

„Egyetlen program” modell, a partnerek üzleti fejlődését támogatandó
Egyetlen szerződés a viszonteladók, regionális szolgáltatók, regionális rendszerintegrátorok és vertikális megoldásintegrátorok részére, ugyanazoknak ösztönzőknek az eléréséhez, illetve a jelenlegi és jövőbeli lehetőségek támogatásához

Az „egyetlen program” modell irányába történő elmozdulással a partnerek ragadhatják magukhoz az irányítást: anélkül bővíthetik vagy alakíthatják az igényekhez a szolgáltatásaikat, hogy bármit fel kellene áldozniuk a különféle programok követelményei miatt. Az új programstruktúra meghaladottá teszi az előző, elszigetelt rendszerekben gondolkodó üzleti modellt és arra bátorítja a partnereket, hogy a megfelelő utat kövessék az üzleti növekedés érdekében – korlátok és határok nélkül, a nekik megfelelő időpontban. Mostantól egy értéknövelt viszonteladó egyben szolgáltató is lehet, vagy egy szolgáltató egyben rendszerintegrátor is, anélkül, hogy szerződést kellene módosítania vagy elveszítené a jelenlegi programban szerzett előnyeit.

Az „egyetlen program” modellel együtt a NetApp egyszerűsíti a megállapodási irányelveit és mostantól egyetlen egyszerű szerződést kínál fel a viszonteladóknak, regionális szolgáltatóknak/rendszerintegrátoroknak, illetve a vertikális megoldás integrátoroknak. A partnerek választhatják azt is, hogy megmaradnak a jelenlegi szerződés mellett, de bármikor válthatnak, ezzel megszerezhetik a NetApp támogatását az új lehetőségek (felhő, szolgáltatások és támogatás, FlexPod, SAP és VDI specializáció, illetve fürtözött Data ONTAP) kiaknázásához.

A NetApp Partner Program teljes mértékben támogatja a globális rendszerintegrátorokat és globális szolgáltató partnereket, valamint tanácsadókat és disztribútorokat is. A partnerek elismertségét mostantól a tényleges képességeik határozzák meg, nem pedig a programtagságuk.

 

„Azt szeretnénk, ha a partnereink úgy léphetnének piacra, ahogy kívánják, és kiválaszthatnák, hogy vásárlóik változó üzleti nehézségeire milyen termékek és szolgáltatások kombinációja kínálja a legjobb megoldást” – mondta Peter Howard, a NetApp Global Channel Sales részlegének alelnöke. „Ezzel a NetApp az innováció évekre visszanyúló hagyományát folytatja, és egy konzisztens, kiszámítható és hasznot hozó partnerprogrammal igazolja hírnevét. A NetApp számára a partnerek jelentik az üzletet. Ez nem egy új program, hanem annak a továbbfejlesztése, amellyel az évek során globális hírnévre tettünk szert.”

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.