Hirdetés
. Hirdetés

Továbbgondolt ötletek - sikerre fejlesztve

|

A gazdasági folyamatok átalakulásával magyarázható az a tendencia, hogy a vállalatok tevékenységüket kiterjesztik, számos esetben teljes egészében áthelyezik webes környezetbe. Az üzleti világ komolyan számol az internet adta lehetőségekkel. Egyre több magas színvonalon fejlesztett webáruházzal találkozhatunk, elmondható, hogy az általános piaci stratégia egyik sarokpontjává vált a weben történő értékesítés.

Hirdetés

Mi, a 7even Webfejlesztő és Online Marketing Ügynökségnél teljes körű webes szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtunk ügyfeleinknek. Számunkra nyilvánvaló, hogy azok a partnereink, akik azzal bízzák meg csapatunkat, hogy vállalkozásukat ültessük át webes környezetbe, nem csupán webfejlesztésben számítanak a szakértelmünkre, de bizonyos értelemben

Nyilas Anita, a 7even marketingvezetője

kezünkbe adják cégük jövőjét is. Ezért felelősséggel és értékes tapasztalataink átadásával támogatjuk ügyfeleinket. A közös munkafolyamat kezdetén, már az igényfelmérés során számításba vesszük a körvonalazódó célcsoport igényeit, javaslatainkkal megfűszerezve, a megrendelő terveit továbbgondolva kínálunk megoldási lehetőségeket. A szaktanácsadás során a technikai megvalósítás mellett a webshop későbbi sikerének feltételeit is fókuszba helyezzük, hiszen nem elég létrehozni a webes vállalkozást, annak ismertnek és a felhasználók által szerethetőnek kell lennie. A kulcsszó az ergonómia, automatizáció, vásárlásösztönzés.

Milyen a professzionális webáruház? Egy jól felépített internetes üzlet vásárlásra ösztönöz. Felhasználói oldalról közelítve elsődleges, hogy a lehető leghamarabb megtalálják a keresett szolgáltatást vagy terméket és ahhoz minél egyszerűbben, minél gyorsabban hozzájussanak. Az ergonómia, a vásárlási folyamat optimalizált megtervezése nagyon fontos. A külcsín tekintetében a termékközpontúság kell, hogy érvényesüljön. A webáruházakra is igaz tehát a mondás: a kevesebb több. A letisztultság, az áttekinthetőség, a finom elegancia bizalmat ébreszt a felhasználókban, és nem mellékesen a figyelmet az eladni kívánt termékre fókuszálja. A professzionális webshop a vásárlás minden lépésénél arra ösztönzi a felhasználót, hogy további cikkeket tegyen a kosarába. A különféle kedvezményrendszerek kiválóan alkalmasak arra, hogy vásárlást generáljanak. Az innováció része, hogy áruházunk termékeit a közösségi oldalakon is megoszthatóvá tegyük.

Milyen háttér szükséges a professzionális webáruház hatékony működéséhez?
Ha a felhasználók szeretik a webáruházat, és szívesen vásárolnak, az üzemeltető elégedett, sikeres a vállalkozása. Fontos kérdés azonban, hogy a háttérben gördülékenyen működnek-e az adminisztrációs folyamatok, mennyi energiát igényel az oldal üzemeltetése és a vásárlók kiszolgálása. A webes és a vállalatirányítási háttérrendszerek házasításából származó előnyökből az induló kisvállalkozások éppúgy profitálhatnak, ezért az internetes kereskedelmi tevékenységben, webáruház nyitásban gondolkodó partnereink felé minden esetben kommunikáljuk a kapcsolt ERP rendszerek lehetőségeit is. A webáruházzal összekötött raktárkészlet-nyilvántartás, a számlázás és egyéb adminisztrációs feladatok automatizálása ma már könnyedén kivitelezhető és nagyban növeli a kiszolgálási hatékonyságot és kényelmet..

Milyen eszközökkel támogathatjuk webáruházunk sikerét? Kiemelkedő jelentőségű az online kommunikáció minősége. - nyilatkozik a tapasztalatokról a marketingvezető. A jól tervezett és kivitelezett marketing és PR kommunikáció nagyban hozzájárul ahhoz, hogy milyen ismertségre és megítélésre tesz szert az adott webshop. A 7even Webfejlesztő és Online Marketing Ügynökség a fejlesztési munkák végeztével sem engedi el ügyfelei kezét. Nálunk az ügyfélkapcsolat ápolása nem ér véget a projekt átadásával. Elköteleztük magunkat amellett, hogy teljes támogatást nyújtsunk megbízóinknak, a grafikai tervezéstől az online stratégia kivitelezésén át szakértelemmel vezetjük el őket a terveik megvalósulásáig.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.