Hirdetés
. Hirdetés

Továbbra is rejtély, mi okozza a Windows 10-frissítés hibáját

|

A Microsoft szerint nem a KB4515384 kumulatív frissítés rontja el a Start menüt és a kereső funkciót.

Hirdetés

Hirdetés

A Windows 10 1903 változatához kiadott KB4515384 kumulatív frissítésnek semmi köze a Start menü és a keresési funkció működési zavaraihoz, állítja a Microsoft.

A szoftveróriás szeptember 10-én adta ki  a kumulatív frissítést, és nem sokkal utána felhasználói panaszok érkeztek különböző problémákról.

Az egyik legáltalánosabb hibajelenség a Start menühöz és a kereső funkcióhoz kapcsolódott. A zavarok sokak szerint a kumulatív frissítés telepítése után jelentkeztek.

A Microsoft gyorsan reagált, és megígérte, hogy a lehető leghamarabb tisztázza és orvosolja a problémát.

Most viszont egy olyan üzenetet tett közzé a cég, miszerint a KB4515384 nem felelős a hibákért, és a Microsoft további részleket kér a hibáról.

Jelen pillanatban tehát a felhasználók magukra vannak hagyva a Start menü és a kereső funkció működésének helyreállításában, és a legtöbben nem találnak más megoldást, mint teljesen eltávolítani a kumulatív frissítést.

Még ebben a hónapban új kumulatív frissítések várhatók: kíváncsian várjuk, hogy ezek orvosolják-e az említett hibákat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.