Hirdetés
. Hirdetés

Tőzsde költözik a Facebookra

|

Egy startup cég alkalmazásával a közösségi oldalon keresztül bárki vásárolhat majd részvényeket.

Hirdetés

„A Facebookon kedvenc vállalataid részvényeit is megvásárolhatod. Nagyon egyszerűvé tettük a tranzakciót: az egész csak három kattintásba kerül. Még csak el sem kell hagynod a Facebookot. És miután lejegyezted az általad jól ismert és szeretett cégek részvényeit, tudasd a barátaiddal is: tulajdonos lettél és még csak jutalékot sem kellett fizetned!" - írja a san franciso-i Loyal3 az oldalán.

 

 

A startup cég várhatóan a második negyedévben fogja elindítani a facebookos alkalmazását, amely valamennyi a tőzsdén jegyezett cég számára lehetővé teszik, hogy közvetlenül a Facebook-oldalukon keresztül megvásárolják a papírjait az internetezők.

A témáról bővebben a Computerworld oldalán olvashat!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.