Hirdetés
. Hirdetés

Tripla kamerával támad az új iPhone

|

Az Apple kénytelen az androidos csúcsmobilok nyomába szegődni. Jövőre jöhet az első, hármas hátoldali kamerarendszerrel ellátott iPhone.

Hirdetés

Hirdetés

Bár a várakozások szerint szeptemberben fogja bejelenteni az Apple az új iPhone modelleket, egyesek már azt is tudni vélik, milyenek lesznek a jövő évre tervezett új iPhone-ok.

A Yuanta Securities egyik elemzője szerint az Apple hármas hátoldali kamerarendszert tervez az új csúcsmobiljára, ami valamikor 2019. második felében fog megjelenni.

További részleteket azonban a szakerő nem árult el a mobilról, így talán egész előrejelzését pusztán arra a körülményre alapozza, hogy az androidos világban már feltűnt ez a szolgáltatás.

Az izgalmas extra azonban alighanem csak a legdrágább iPhone-okban jelenik majd meg, hasonlóan ahhoz, ahogy az Android mobilok gyártói kezelik a szolgáltatást.

Ami az idei esztendőt illeti, az Apple várhatóan három új iPhone-nal jön ki: egy frissített iPhone X-szel, a pletykákban emlegetett iPhone X Plus-szal és egy olcsóbb iPhone SE 2 modellel.

A szakértők megfizethetőbb árakban reménykednek, és azt sem bánnák, az Apple jövendő modelljeiben valamilyen megoldást találna a faltól falig kijelzőre.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.