Hirdetés
. Hirdetés

TSMC: Xbox 360-at adunk ajándékba...

|

...csak gyere hozzánk dolgozni! Akár még a vállalat mottója is lehetne. Arról van szó, hogy a világ legnagyobb szerződéses chipgyártója ingyen ad a Microsoft játékgépéből egyet azoknak, akik munkát vállalnak a cégnél.

Hirdetés

Eme megmosolyogtató megmozdulásra szándékosan az érettségi és a diplomaosztás idején került sor, a TSMC ugyanis nem titkoltan fiatal munkaerővel szeretné pótolni a hiányokat. Összesen 20 játékgép kerül kisorsolásra a jelentkezők (és felvettek) között. Emellett jó adagnyi egérpad is kiosztásra kerül már a munkameghallgatás során.

A TSMC áll az első helyen egy helyi főiskolákban végzett közvélemény-kutatás szerint a népszerűségi listán, ami az új munkahelyeket illeti - ennek ellenére a vállalat mégis ilyen promócióra kényszerül, ami azonban nem is meglepő, tekintve, hogy 3600 új dolgozóval szeretne gyarapodni ebben az évben. A vállalat Tajvanon kívül Kínában, Szingapúrban és az Egyesült Államokban is rendelkezik üzemmel. Hazai földön óriási a verseny a fiatal mérnökök megszerzésére, éppen ezért a nagyobb technológiai vállalatok már a kormány segítségét is kérték, hogy megkönnyítsék a külföldi munkaerő beáramlását.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.