Hirdetés
. Hirdetés

Túlteljesíti a Kindle a várakozásokat

|

Az Amazon készülékéből 60 százalékkal több fogyhat 2010-ben, mint azt korábban jósolták.

Hirdetés

Businessweek írása alapján amerikai pénzügyi elemzők 8 millió darab Kindle e-könyv olvasó készülék értékesítését várják az idei évben. Ez 60 százalékkal haladja meg a korábbi előrejelzéseket. A Citigroup, a Barclays Capital, BGC Partners és a ThinkEquity szakértői ugyanis anno 5 milliós forgalmat prognosztizálták 2010-re. S habár az Amazon hivatalosan nem közöl eladási adatokat, bennfentes elemzők szerint a Kindle könnyedén túllépheti idén a 8 milliós eladási határt.

 

 



Ez komoly eredménynek számít, mivel tavaly az Amazon e-könyv olvasójával mindössze 2,4 milliós eladási adatot tudott elérni. 2010-ben azonban az e-könyv piac gyors bővülése a Kindle-nek kedvezett, amely az iPad és más táblagépek árnyékában is jelentősen tudott növekedni. Az Apple termékével szemben azonban még így is nagy valószínűséggel alul fog maradni, idén április és szeptember között ugyanis 7,46 millió iPad talált gazdára, amely összegen még a karácsonyi szezon is vélhetően jelentősen lendít majd.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.