Hirdetés
. Hirdetés

Tündéri újdonság a SwiftKeyben

|

A Microsoft továbbfejlesztett appjával vicces 3D emojikká alakíthatjuk saját magunkat.

Hirdetés

Hirdetés

Mindenkiben ott él a vágy, hogy kifejezze érzéseit, gondolatait, és a szoftverfejlesztők egyre újabb és újabb eszközökkel segítenek kielégíteni ezt az örök emberi igényt.

Ha például háromdimenziós avatárt keresünk, ott az Apple Animoji-ja, a Samsung AR Emoji-ja és még számos más megoldás.

De ha mobilunk gyártója netán elmulasztott volna gondoskodni erről a "létfontosságú" szolgáltatásról, sebaj, a Microsoft több platformon futó appjának, a SwiftKeynek legújabb (egyelőre bétaváltozatú) kiadása lehetővé teszi, hogy saját magunkat alakítsuk izgó-mozgó Puppetekké.

Először is egy maximum 30 másodperces videót kell készíteni magunkról, amelyben lehetőleg minél erősebben megtornáztatjuk arcizmainkat. Mimikánkat ötfajta animált karakterre képezhetjük le: pandára, macskára, kölyökdinoszauruszra, kutyára és bagolyra. Meghagyhatjuk az eredeti hangot, de le is némíthatjuk a figurát, és a klipet kedvenc platfromjainkon meg is oszthatjuk.

Állóképrögzítési lehetőséget a program egyelőre nem tartalmaz, ehhez ki kell exportálnunk a klipet, és erről elkészíteni egy képernyőfotót.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.