Hirdetés
. Hirdetés

TV-előfizetés egy százasért

|

Az Antenna Hungária újfent csupán havi 100 forintért kínálja MinDig TV Extra szolgáltatását új előfizetőinek az első három hónapban.

Hirdetés

Hirdetés

A tévészolgáltató különleges ajánlata keretében az új MinDig TV Extra előfizetők betekintést nyerhetnek az elérhető csatornák izgalmas, szórakoztató és informatív műsorkínálatába, mindössze havi 100 forintért, az első három hónapban. A negyedik hónaptól a választott műsorcsomagok ára szerint alakul a havidíj. A kedvezményes ajánlat 12 hónapra szóló határozott idejű szerződéskötés esetén érvényes, és nem tartalmazza a választott vételi eszköz egyszeri aktiválási díját, ami jelenleg 2199 forint.

A MinDig TV Extra szolgáltatás a MinDig TV 12 szabadon fogható csatornáin túl, a választott műsorcsomagtól függően - legyen az az Alap-, vagy Családi műsorcsomag - további 25 vagy 25+18 csatornát tartalmaz. A mozgás, sport és kalandkedvelők a két műsorcsomag mellé választhatnak még az Aktív+ sport-, vagy a Világjáró Természet és tudomány kiegészítő csomagok közül is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.