Hirdetés
. Hirdetés

Twitter követőket vegyenek!

|

Az ausztrál uSocial marketing-ügynökség csomagban árusítja a Twitter követőket. Vajon érdemes befektetni?

Hirdetés

Az ausztrál uSocial marketing-ügynökség új szolgáltatást indított, amelynek keretén belül ügyfeleik Twitter követőket vásárolhatnak jó pénzért már meglévő, illetve újonnan létrehozott profiljukhoz. A cég érvelése szerint ez meglehetősen hatékony reklámeszköz lehet, mivel saját számításaik szerint egy követő 10 cent bevételt jelent minden hónapban.

 

twitter_usocial.jpg


Így 1000 követő 100 dollár, 10 ezer 1000 dollár bevételt hozhat annak, aki saját terméke, vagy szolgáltatása promotálására használja a közösségi oldalt. A uSocial több csomagban árulja Twitter felhasználóit: 1000 követőért 87 dollárt kérnek el havonta, míg 2500 követő 147 dollár, 5000 követő 229.60 dollár, 100 ezer követő 3,479 dollár kiadást jelent havonta.

Ha a logikájuk működik, akkor 100 ezer követő 10 ezer dollár bevételt hozhat, ami mellett a 3479 dolláros kiadás bagatellnek tűnik. A BBC-nek nyilatkozó Leon Hill, a cég vezérigazgatójának elmondása alapján ezen ok miatt szolgáltatásuk meglehetősen népszerű, és eddig már 150-en vásároltak kisebb-nagyobb csomagokat, míg 80-90 másik akció a megvalósítási fázishoz közeleg.

A követők pedig mindenképpen értékesek, hiszen Leon Hill beszámolója alapján elsőként a megrendelő terméke és szolgáltatása alapján összeállítanak egy listát azon Twitter felhasználókról, akik potenciális követők lehetnek. Majd üzenetet írnak mindannyijuknak, felhívva a figyelmüket a követendő profilra. "Az a felhasználókon múlik, hogy követőké válnak, vagy sem" - nyilatkozta a cégvezető, aki a későbbiekben elmondta, hogy akkor is tovább keresik a potenciális követőket, ha már elérték a kitűzött célszámot.

A gond csak az, hogy a uSocial web-oldal korántsem arról tanúskodik, hogy egy profi marketing-ügynökségről lenne szó. A cég nevére rákeresve egyes blogokban ráadásul spammereknek nevezik a uSocial képviselőit, s az sem meggyőző, hogy a kapcsolatra kattintva semmilyen cégadatot és konkrét elérhetőséget nem tüntetnek fel. Így ezek alapján nem állítható 100 százalékos biztonsággal, hogy a cég által összegyűjtött követők mögött minden esetben valódi személyek állnak, s nem erre a célra létrehozott kamu profilok. Erre ugyanis nincs garancia a web-oldaluk alapján, s igazából mérhetetlen, hogy valóban megtérül-e a megrendelőik befektetése.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.