Hirdetés
. Hirdetés

Új befektető a CE On-Demandnál

|

A Docler Investments egymillió euró átváltható kölcsönnel járul hozzá a CE On-Demand portfólióbővítéséhez és piaci terjeszkedéséhez. Az Informa Telecoms & Media a világ hét legjelentősebb, távközlési cégeket kiszolgáló felhőszolgáltatója közé sorolta a budapesti központú céget.

Hirdetés

A kockázatitőke-befektetésekkel és felvásárlásokkal foglalkozó Docler Investments Kft. hétfőn egymillió euró átváltható kölcsönről szóló megállapodást írt alá a CE On-Demanddal. A budapesti központú felhőszolgáltató a tervek szerint portfóliójának bővítésére és új piacok meghódítására fordítja az összeget.

“A Docler Investments befektetési stratégiája során nagy növekedési potenciállal és nemzetközi sikerekkel rendelkező innovatív vállalkozásokat céloz meg. A CE On-Demand rendelkezik ezekkel a kvalitásokkal és attraktív üzleti terve van a jövőre nézve. A mostani belépéssel egy hosszú-távú kapcsolatot szeretnénk megalapozni” – mondta Bernáth Zoltán, a befektetőcég ügyvezető igazgatója.

Az Informa Telecoms & Media piackutató cég nemrég a világ hét legjelentősebb, távközlési cégeket kiszolgáló felhőszolgáltatói közé sorolta a CE On-Demandot. A vállalat ügyfélkörébe elsősorban távközlési cégek, rendszerintegrátorok és végfelhasználók tartoznak; 2008-as megalapítása óta huszonöt partner – köztük vezető telekommunikációs szolgáltatók – felhőstratégiájának tervezésében és kivitelezésében vett részt. Jelenleg tizenöt országban vannak ügyfelei és partnerei, de a cég folyamatosan terjeszkedik.

Kovács Viktor, a CE On-Demand alapítója és kereskedelmi igazgatója elmondta: “A Docler Investments egy jelentős és az egyik legaktívabb kockázatitőke-befektető a piacon. A Docler cégcsoportnak számos olyan tagja és befektetése van az IT szektorban, amelyre a CE On-Demand támaszkodni szeretne a portfólió-bővítés során. Legnagyobb igény a felhő-bróker szolgáltatások iránt mutatkozik, amit legjobban akkor tudunk kielégíteni, ha szolgáltatásainkat a partnerek speciális és helyi igényeihez igazítjuk. A bővített szolgáltatás-portfólió segítségével partnereink olyan ekorendszereket tudnak létrehozni, ahol az ügyfelek élvezhetik a szolgáltatások széles választékát és kihasználhatják a felhő nyújtotta üzleti előnyöket. A mezzanine forrás segítségével olyan fejlődő gazdaságokba szeretnénk terjeszkedni, ahol nagy jövője van a felhőnek, mint például a Közel-Kelet, Észak-Afrika és Ázsia.”

A Docler Investments, a DBH tavalyi befektetését követően immár a második intézményi befektetői partnere a CE On-Demandnak.

“Befektetőként a DBH olyan piacvezetőket támogat, akikben megvan a lehetőség arra, hogy iparáguk globális szereplőivé váljanak. A CE On-Demand jó úton jár ahhoz, hogy példát mutasson ebben a tekintetben. Nagyok az elvárásaink feléjük nézve, amiket eddig teljesítettek, ezért izgatottan várjuk a Docler Investments-el együtt a CE On-Demand jövőbeli sikereit” – mondta Erdei Sándor, a DBH Investments elnök-vezérigazgatója.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.