Hirdetés
. Hirdetés

Új Canon i-SENSYS multifunkciósok munkacsoportoknak

|

A Canon i-SENSYS MF9200 modellek a kisebb és az erőteljesebb illetve ellenőrzött IT környezetben dolgozó munkacsoportok számára is kínálnak alternatívát.

Hirdetés

A Canon bemutatta két új A4-es színes multifunkciós nyomtatóját. A színes lézernyomtatóműre épülő készülékek lapolvasási, nyomtatási, faxolási és másolási funkciókat kínálnak irodai és munkacsoportos környezetek számára. Mindkét modell használata megosztható a helyi hálózaton.

Az i-SENSYS MF9220Cdn olyan kisvállalatok számára ideális, amelyek a színes technológia bevezetésére egyszerű megoldást keresnek. A fejlettebb i-SENSYS MF9280Cdn inkább a nagyobb vállalatok és a felügyelt informatikai infrastruktúrával rendelkező, szervezeteken belüli munkacsoportok igényeinek kielégítésére hivatott, PCL és PostScript Level 3 kompatibilitást is biztosít, valamint lehetővé teszi a memóriakártyáról való közvetlen nyomtatást is.

Igazodva az Energy Star előírásokhoz, minkét modell energiatakarékos, átlagos - vélhetően havi - fogyasztásuk 2,3 kWh. A négy toner könnyen cserélhető, kompakt tonerkazettában kapott helyet, amelyekkel egyben cserélődnek a leginkább kopásnak kitett alkatrészek is.

A 8,8 cm-es (3,5 hüvelykes) TFT-kijelző grafikus felhasználói felülete és a varázslók segítenek a beállítások kezelésében, a menük használatában és a hibaelhárítás során. A SEND funkció segítségével a dokumentumok hálózaton és e-mailen keresztül is megoszthatók, amit a rendelkezésre álló LDAP támogatás leegyszerűsít. A közvetlenül e-mailbe, hálózatra vagy USB-memóriára történő beolvasáskor választhatunk fokozottan tömörített PDF formátumot is.

A kétoldalas eredeti adagoló és automata duplex nyomtatómű révén teljes körűen támogatott a bemeneti és kimeneti duplex, azaz mind a kétoldalas nyomtatás, mind a kétoldalas lapolvasás, másolás és fax egyaránt automatikus. Ez kényelmesebbé teszi a papír mindkét oldalának kihasználását, így a papírtakarékosság nem jár manuális többletmunkával. A színes és fekete-fehér üzemmódban egyaránt 21 oldal/perces nyomtatási sebességgel az új modellek a gyártó szerint gyorsan készítik el az első másolatot, javítva ezzel a termelékenységet.

A 850 lapos papírkapacitásnak - a külön megvásárolható 500 lapos talapzattal együtt -, valamint a nagy teljesítményű tonerkazettáknak köszönhetően az új modellek főként a nagy nyomtatási mennyiségekkel dolgozó munkacsoportok számára előnyösek. A gyártó szerint ugyanakkor alacsony üzembentartási költséget biztosítanak a teljes élettartam során.

A Canon i-SENSYS MF9220Cdn és MF9280Cdn készülékek 2011 februárjától érhetők el Európában.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.