Hirdetés
. Hirdetés

Új cég a Magyar Innovációs Indexben - ZWACK Nyrt.

|

A Magyar Innovációs Index (INNDEX) célja, hogy bemutassa az üzleti innovációban, üzletfejlesztésben élenjáró, innovatív cégeket és üzleti célú újdonságaikat.

Hirdetés

Magyarország leginnovatívabb cégei – Új cég a Magyar Innovációs Indexben - ZWACK Nyrt.

Hirdetés

A Magyar Innovációs Index (INNDEX) célja, hogy bemutassa az üzleti innovációban, üzletfejlesztésben élenjáró, innovatív cégeket és üzleti célú újdonságaikat.

Magyar Innovációs Index (INNDEX) - 2014. szeptember
Magyar Innovációs Index (INNDEX) - 2014. szeptember

Innovatív cég - Zwack Unicum Likőripari és Kereskedelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Zwack Nyrt. (ZWACK)

Kategória

Innovatív cég

Innovációs indexbe kerülés időpontja

2014. 09. 18.

INNDEX kategória

"B" (A cég nem rendelkezik Üzleti innovációs audittal és Innovatív Vállalkozás ("Innovation 24/7 Ranking") minősítéssel.)

Iparág

élelmiszer

Innováció megnevezése

Szénszavas SZIKRA vodka

Innováció típusa

Termékfejlesztés

Indukált változás nagysága

+2+

Innováció bemutatásának időpontja

2014. május

Az innováció kifejtése

A fogyasztói szokások változása miatt egyre jelentősebb kategória a vodka a magyar piacra vonatkoztatva. Ennek megfelelően a Zwack ebben a termékkörben több innovációval is megjelent - a Szikra a prémium szegmensben került bevezetésre.

Üzleti Érték Várható Változása (BVA)

+4+

BVA elemzés

A Zwack Unicum Csoport a magyar alkoholos ital piac meghatározója, a minőségi italkultúra formálója, hiszen nem csak kiszolgálja, hanem alakítja is az italfogyasztási szokásokat.

A Zwack szeretne alapvetően a magyar piacon stabilnak lenni és olyan innovációkat végrehajtani, amelyek garantálják, hogy hosszú távon is a cég maradjon az első számú prémium szeszesital-gyártók. A Zwack bevallása szerint a 2004-2009. közötti növekedésének csak egy oka volt: az innováció a számukra fontos márkás italok területén.

A Zwack innovációk számos formában vannak jelen. Nem csak egy termék vagy egy új íz megjelenése, de az eddigiektől eltérő csomagolás, termékforma, design vagy egy új típusú marketing - vagy reklám tevékenység is része az innovációnak

Mivel a cég nem rendelkezik az "Innovation 24/7 Ranking" üzleti innovációs minősítéssel, ezért csak az általa adott információkon nyugodhat az értékelés.

A nyilvános, publikált adatok alapján pozitív kilátásokat vetítünk előre a cég üzleti célú újdonságainak kialakítására és a jövedelemtermelő képesség összefüggésére vonatkozóan. Azaz a cég a jövőben is folyamatosan jelentkezik majd jövedelmező termékekkel, szolgáltatásokkal.

Összesített innovációs érték

106+

Az innováció gazdájának bemutatása

A társaság az iparág piacvezető cége, a legális szeszesital piacon mennyiségben 35 % - ot, értékben pedig mintegy 40 % - ot képvisel. Nem véletlen, hogy több mint 200 éve jelen van a piacon és még mindig a piacvezető szerepet tudhatja magáénak. A vállalat számára a legfontosabb a fogyasztó és az ő elvárásaiknak való megfelelés, ami csak elkötelezett szakembergárda, állandó kutatás és termékfejlesztés mellett valósulhat meg.

A Zwack Unicum Nyrt. - t a gazdasági válság és a tudatos vásárlók növekvő árérzékenysége ellenére az elmúlt évben is eredményes működés jellemezte. Számos elismerésben, díjazásban részesült, és kiemelt figyelmet fordított a megújulásra, aminek köszönhetően egy „világújdonsággal” rukkolt elő 2012 – ben is.

A Magyar Innovációs Index (INNDEX): a leginnovatívabb magyar cégeknek

Letölthető Magyar Innovációs Index (INNDEX) >>>

A Magyar Innovációs Index (INNDEX) célja, hogy bemutassa az innovatív magyar cégeket és az általuk létrehozott jövedelmező, üzleti célú innovációkat (Az üzleti célú innováció meghatározza a cégértéket >>>).

Az INNDEX a már jól ismert "tőzsdeindex" fogalomhoz hasonló módon került kialakításra. Segítségével gyakorlatilag egy pillantással el lehet helyezni az adott céget eredményessége és várható üzleti kilátásai alapján. Ezt biztosítja az Innovációs Index is: megmutatja, hogy egy cég mennyire innovatív és milyen kilátásai vannak a piacon értékesíthető innovációival kapcsolatban.

Az innováció egyre jobban meghatározza a cégek, vállalkozások értékét. Hamarosan minden szervezet (a nem profitorientáltak is) Innovációs Jelentést fog publikálni, hogy meggyőzzék partnereiket, vevőiket, hogy felkészültek a jövő kihívásaira és ott sikeresen helyt fognak állni.

Magyarországon a Magyar Innovációs Index kapcsán került kiadásra átvizsgálással (audittal) alátámasztott Innovációs Jelentés.

A 2014-ben az Üzletfejlesztési Díj 2014 pályázói - pályázatuk keretében - Üzleti innovációs auditon vesznek részt. Mennyiben megfelelnek a követelményeknek Innovatív vállalkozás minősítést nyernek és bekerülnek Magyar Innovációs Index "A" szekciójába.

Magyarország leginnovatívabb cégei: Letölthető Magyar Innovációs Index (INNDEX) >>>

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.