Hirdetés
. Hirdetés

Új Dell üzleti notebookok érkeznek

|

A Dell hamarosan piacra dob néhány új üzleti célra szánt, szélesvásznú képernyővel rendelkező notebookot.

Hirdetés

A Latitude D620 és D820 modellek már az Intel új Core Duo processzorát tartalmazzák. Ehhez jön még a mobiltelefonos hálózati támogatás, amit nem csak az Egyesült Államokban, de Európában is igénybe lehet venni például a Vodafone hálózatában. Ez a képesség teszi igazán "üzletivé" az új készülékeket. A szélesvásznú formátumú kijelzős is fontos lehet például a táblázatkezelésnél, esetleg a grafikai szerkesztéseknél.

Ettől függetlenül először a hagyományos notebookokban terjedt el ez a fajta képernyő. A D620 a kistestvér: 1,99 kilogrammos súlyához 14,1 hüvelykes kijelző tartozik, míg a nagyobbik D820-as 2,54 kilogrammot nyom és 15,4 hüvelykes képernyővel rendelkezik. Ekkora formátumnál már elfér a teljes kiosztású billentyűzet is, ami szintén az üzleti felhasználók számára jelent előnyt. A kisebb változatokhoz általában már szükségeltetik egy kiegészítő teljes klaviatúra. A D620 1149, a D820 pedig 1289 dolláros bevezető áron kerül a boltokba

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.