Hirdetés
. Hirdetés

Új eszköz a PowerToysban

|

A Microsoft közkedvelt segédprogram-csomagja hasznos képválasztóval, a Color Pickerrel bővült, de a meglévő elemeken is javított a fejlesztő. Leporolták a csomagot.

Hirdetés

A PowerToys a Windows 95 korszakának kedvelt segédprogram-csomagja volt, amelyet azoknak adott ki a Microsoft, akik szerettek volna még többet kihozni a Windowsból. 2019-ban aztán a Microsoft leporolta a csomagot, és elkezdte az újrakiadását Windows 10-hez. A megújult PowerToys gyorsan népszerűvé vált, és a szoftveróriás azóta is nagy szeretettel foglalatoskodik vele, folyamatosan bővíti, javítja. Most pedig kiadta a legújabb frissítést, a PowerToys v0.20.0-t, amely a kötelező hibajavítások mellett egy új programmal, a Color Pickerrel gazdagodott, emellett a korábban meglévő elemei is új lehetőségekkel bővültek.

Hirdetés

A cég bejelentése szerint a 0.19.x-ről 0.20.x-re történő továbblépés a PowerToys stabilitásán és megbízhatóságán is javított. Közleménye szerint munkatársai boldogan fogadnak minden visszajelzést, és ennek nyomán határozzák meg a fejlesztési irányokat.

Az immár nyolc darabos segédprogram-csomag legfontosabb újdonsága Martin Chrzan Color Pickere, amellyel a Win+Shift+C billentyűkombináció leütésével a képernyő vagy egy képfájl bármely pontjáról fel tudjuk csippenteni egy színt.

De vannak más fejlesztések is: a File Explorerben immár SVG ikonokat is rendelni tudunk, a PT Run billentyű-interakciós fejlesztéseket kapott, hibajavítást végeztek a PT Runban, és a Keyboard Manager alkalmazásszintű billentyűparancsokat kapott.

A PowerToys v0.20.0-t innen tudjuk letölteni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.