Hirdetés
. Hirdetés

Új eszköz a Wordben

|

Az Office 365 előfizetők rövidesen a csoportmunkát segítő új funkciót vehetnek birtokba.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft Word Windows és macOS verziója olyan új szolgáltatással bővül, amely fejlett mesterséges intelligencia (MI) képességeken alapulva a helyőrzők használatát teszi hatékonyabbá.

Az alkalmazás a jövőben automatikusan felismeri a helyőrzőket, és olyan teendő-listákká alakítja át őket, amelyeken végigkattogtatva a dokumentumban egyenesen a kíván helyekre ugorhatunk.

A továbbfejlesztett funkció lehetővé teszi majd, hogy a helyőrzők meghatározott munkatársaknak szóló utasításokat tartalmazzanak, amelyek a kívánt tartalom hozzáadására vonatkoznak. A Word üzenetet és hivatkozást tud majd a munkatársaknak küldeni, amely ahhoz a részhez vezeti őket, ahol a szerkesztési feladat vár rájuk.

A következő hónapban a helyőrzők kitöltése is egyszerűsödik, és a felhasználók automatikusan tudnak tartalmakat (például grafikákat vagy diagrammokat) behozni más dokumentumokból.

Az újdonságok tesztelése már folyik a betekintő programban, és néhány hónapon belül a nyilvános terjesztésük is kezdetét veheti. Használatukhoz Office 365 előfizetésre lesz szükség.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.