Hirdetés
. Hirdetés

Új funkció a Windows 10-ben Android mobilosoknak

|

Az új eszközzel összepárosíthatjuk a PC-t és a mobilt. Egyelőre csak a böngészőmentek megosztására használható, de a tudása idővel bővülni fog.

Hirdetés

A Windows 10 legújabb betekintő változatában, a build 16251-ben egy olyan új szolgáltatás mutatkozott be, amely lehetővé teszi, hogy összekapcsoljuk a PC-nket és a mobilunkat.

A funkció jelenleg csak böngésző-menetekkel működik, de a Microsoft a tervek szerint később kiterjeszti az idővonalra és a vágólapra is.

További korlátozás, hogy az eszköz egyelőre csak Android eszközökkel használható, de már dolgoznak az iPhone támogatáson is.

Az összekapcsoláshoz a Windows 10-ben meg kell adnunk a telefonszámunkat, és a Microsoft ezután elküldi annak a tesztalkalmazásnak a letöltési linkjét, ami befejezi a párosítást.

Ha ez megvan, a mobilos böngészési menetet a megosztás segítségével átküldhetjük a PC-nkre, ahol azonnal böngészhetünk tovább. De azt is megtehetjük, hogy betesszük a menetet a Műveletközpontba, és később folytatjuk a munkát.

A böngésző-menetek megosztása csak az első lépés: a Microsoftnak nagy tervei vannak a funkcióval, és további szinkronizációs lehetőségekkel akarja kiegészíteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.