Hirdetés
. Hirdetés

Új hírek az őszi Windows 10 frissítésről

|

Úgy tűnik, kész a szoftver, és kőrvonalazódik a megjelenés dátuma is.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft befejezte a Windows 10 October 2018 Update (Redstone 5 / v. 1809) fejlesztését, és minden jel arra mutat, hogy a 17763-es build lesz a végleges, úgynevezett RTM (releas to manufacturing) változat.

A Windows 10 build 17763 egyébként már eljutott a betekintő program Fast és Slow köréhez, és véglegessége mellett szól, hogy a Microsoft ezt a változatot készül kiadni a Media Creation Toolhoz, amely lehetővé teszi, hogy telepítő eszközöket készítsünk a Windows 10-hez, és a Windows Update-os megjelenés előtt letöltsük a legújabb frissítéseket.

Az új Windows 10 megjelenésének időpontja még mindig nem biztos, de legtöbben az október 2-ra esküsznek. A szoftveróriás ugyanis következő hó elején egy új Surface esetményt tart, és a sajtókonferencia után elindíthatja az új Windows 10 kiadásának első hullámát .

A frissítés több lépcsőben jut el a rendszerekhez, mert így a Microsoft menet közben még orvosolni tudja a kompatibilitási problémákat. A Media Creation Tool segítségével viszont már október 2-től letölthetjük az új rendszert.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.