Hirdetés
. Hirdetés

Új ikon a Windows 10 tálcáján

|

Egy képernyőfotó arról árulkodik, hogy a Microsoft javában dolgozik egy új Vezérlőközpont funkción, amely az őszi Redstone 5 frissítésben jöhet ki.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft még 2017-ben bejelentette, hogy a Windows 10-be új Vezérlőközpontot (Control Center) tervez, és egy képernyőfotó tanúsága szerint a Redstone 5 frissítéssel tényleg megérkezik a funkció.

A Vezérlőközpontot a Windows 10 tálcájáról tudjuk majd elérni, hogy gyorsan állítsunk a hálózaton, az éjszakai fényen és hasonlókon.

Ezeket a lehetőségeket a műveletközpontból most is elérhetjük, de a Microsoft meg akarja könnyíteni a dolgunkat.

Tavaly kezdtek dolgozni az új Vezérlőközponton, és noha a jelenlegi betekintő változat még nem tartalmazza, a WL online híroldalon megjelent fénykép azt sejteti, hogy nem sokára itt is meg fog jelenni a funkció.

A képernyőfotóval kapcsolatban ugyanakkor sok a bizonytalanság: nem tudni, hogy pontosan melyik előzetes build futása közben rögzítették, és persze az is lehet, hogy valaki egyszerűen csak tréfálkozni akart.

Ugyanakkor - a Microsoft korábbi bejelentését is figyelembe véve - a legvalószínűbb mégiscsak az, hogy a kép nem kacsa, és a szeptemberben esedékes Redstone 5-ben találkozni fogunk az új funkcióval.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.