Hirdetés
. Hirdetés

Új, ingyenes AVG programok

|

Az AVG bemutatta a személyes adatok védelmét szolgáló alkalmazását, de eközben az ingyenes víruskeresőjének kedvelőiről sem feledkezett meg.

Hirdetés

Az AVG Technologies a felhasználók személyes és bizalmas információinak online védelmét elősegítendő bemutatta az AVG Identity Protection  (IDP) nevű termékét. Az AVG Identity Protection kifejezetten arra fókuszál, hogy segítse megakadályozni a tolvajok gondosan előkészített, felhasználói jelszóra, bankszámla adatokra, hitelkártya számokra és más digitális értékekre irányuló lopási kísérleteit. Az Identity Protection magatartáselemzésen alapuló technológiát alkalmaz annak biztosítása érdekében, hogy a felhasználó számítógépén futó valamennyi programot ellenőrizhesse. Ha észrevesz olyan gyanús jelet, amely adatlopásra irányuló próbálkozásra utal, akkor megakadályozza az esetleges károkat. Az IDP valamennyi biztonsági alkalmazás (víruskereső, tűzfal, stb.) mellett futtatható. Az Identity Protection technológia önálló alkalmazás formájában is elérhető, de az AVG Internet Security csomagban is megtalálható.

"A felhasználóknak biztosnak kell lenniük abban, hogy amikor az Interneten keresztül a bankügyeiket intézik vagy vásárolnak, nem válnak lopás áldozatává" mondta az AVG Technologies vezérigazgatója, J.R. Smith. "A vírusvédelmi adatbázisok önmagukban nem képesek a felhasználóknak azt a szintű biztonságot adni, amire az embereknek szükségük van a mai komplex, gyorsan változó fenyegetettségekkel teli környezetben." - tette hozzá a szakember.

Az AVG ingyenes változatának 8.5-ös verziója az eddigieknél hatékonyabb védelmet ígér. Az eddig csak a kereskedelmi verziókban elérhető Active Safe Surf valós idejű védekezés beépítésével egészíti ki a már létező megoldásokat. Az Active Safe Surf minden link mögött ellenőrzi az internetes oldalt, hogy tartalmaz-e rejtett fenyegetést.

Az AVG a kis- és középvállalkozások számára is tartogat újdonságokat. A termékek fejlesztésének középpontjában a cég MS Exchange Server védelmére kifejlesztett megoldása áll. Az AVG Internet Security SBS E-mail Server változatának új levélszemét elleni modulja a széles körben használt Mailshell keresőmotorra támaszkodik.

A hír a Computerworld.hu biztonság rovatában jelent meg.


Kapcsolódó letöltés

AVG Anti-Virus Free Edition 8.5

Az AVG Technologies víruskeresőjének ingyenes változatát magánhasználatra szánták. Fontos licencbeli korlátja, hogy egy háztartásban csak egy gépre telepíthető. Maga a program teljes értékű víruskereső, de nem tartalmaz spyware- és adware kereső komponenst, és nem irtja automatikusan a vírusokat, csak megleli őket, majd kézzel kérhetjük azok eltávolítását.

Az ingyenes program letölthető oldalunkról.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.