Hirdetés
. Hirdetés

Új pénzügyi igazgató a Nav N Gónál

|

Május óta Kinde Kálmán feladata a pénzügyi, számviteli, kontrolling és adóügyi tevékenység irányítása a vállalatnál.

Hirdetés

Kinde Kálmán pályáját a KPMG Hungary könyvvizsgáló cégnél kezdte, közben pedig az Egyesült Királyságban nemzetközi könyvszakértői képesítést szerzett (ACCA). Ezt követően 3 éven keresztül a Vivendi Telecom Hungary pénzügyi kontrollereként a távközlésben munkálkodott.

2000-ben saját tanácsadó vállalkozást indított QLICONS néven, amelyen keresztül több interim pénzügyi vezetői, gazdasági szakértői illetve tanácsadási megbízást teljesített, jellemzően kommunikációs szolgáltató, gyártó, kereskedelmi, logisztikai, média és pénzügyi vállalatoknál. Megbízott pénzügyi igazgatóként a Hírek Média és Internet-technológiai Kft., a Cablenet Távközlési Szolgáltató és Hálózatépítő Rt., a Trendex Holging Rt., a Vos Logistics Hungary Kft. és a Mart Építőipari Kereskedelmi Kft. társaságoknál dolgozott.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.