Hirdetés
. Hirdetés

Új Samsung okostévé-generáció a CES-en

|

A Samsung Smart TV 3D megjelenítésre és vezeték nélküli összeköttetésre egyaránt alkalmas. A cég célja, hogy drasztikusan csökkentse a 3D szórakoztató rendszerek beszerzési költségét.

Hirdetés

A CES-en rengeteg új terméket mutatott be a Samsung Electronics, köztük 3D-s és okos TV-ket is. A gyártó 2011-ben drasztikusan csökkenteni kívánja a 3D szórakoztatási rendszerek - 3D TV-k, Blu-ray lejátszók, 3D szemüvegek és 3D tartalmak - beszerzési költségét, azon vannak, hogy a termékek minél szélesebb körében elérhetővé tegyék a 3D-s funkciókat.

A gyártó új LCD LED TV modelljeiben - melyek itthon a második negyedévtől lesznek elérhetők - olyan kiegészítő funkciók szerepelnek, amelyek nem csak az otthoni hálózaton megosztott zenei, videó és képanyagokat teszik könnyebben elérhetővé, hanem egyes fizetős internetes tartalmakhoz is hozzáférést biztosítanak. A Search All funkció egyszerű keresést biztosít a TV-n illetve más DLNA képes készüléken tárolt és megosztott tartalmak között (PC, háttértároló, mobil eszközök, fényképezőgép, stb.).

A Your Video a nézők korábbi filmnézési szokásai alapján javasol programot olyan országokban, ahol működik a video on demand szolgáltatás. A Web Browser neve gyakorlatilag mindent elmond, internetezési lehetőséget biztosít a készülékről. A Samsung Apps, a világ első HDTV-re fejlesztett alkalmazásboltja kínál ingyenes és fizetett tartalmat sport, szórakoztatás, játék, vagy akár a tudomány területén.

 

 

A Samsung 80 százalékkal csökkentette a TV-k kávájának vastagságát. A szinte keret nélküli készüléken egészen új élményt jelent a skype, a játékok, filmek vagy fotók megtekintése. A 3D hatás mind komolyabb érzékeltetése érdekében a képernyőméretek tovább növekedtek, és a Samsung idén kiállította a világ legnagyobb, 75"-es Full HD LED TV-jét.

A D8000-es sorozatú LED készülékek kávája nem egészen 0,5 cm széles szálcsiszolt fém keret. Az új LED világításnak és a Micro Dimming Plus technológiánk köszönhetően a gyártó szerint sikerült a képminőséget tovább javítani. A készülék vékony 3D szemüvege bluetooth kapcsolattal csatlakozik a TV-hez. A távirányító érintőképernyője egy második TV-ként is értelmezhető, hiszen míg a készüléken fut a bluray adás, addig a távirányító 3"-es érintőképernyőjén a TV adás követhető figyelemmel. A TV-n WiFi kapcsolaton keresztül, szinte bármi megjeleníthető a képernyőn.
Azok a felhasználók, akik nem érintőképernyős távirányítójú készüléket választanak, a Samsung Galaxy telefonjukkal ?kárpótolhatják magukat, ugyanis a Samsung appstore-ból letölthető alkalmazás segítségével akár telefonjukról is irányíthatják új smart TV-jüket.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.