Hirdetés
. Hirdetés

Új lehetőségek a népszerű csevegő appban

|

A Microsoft kiadta a Skype legfrissebb változatát mobilokra és asztali rendszerekre.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft kiadta közkedvelt csevegő appjának legújabb verzióját. Az új Skype, amely a 8.52 verziószámot viseli, Windows, Mac, Linux, Android, iPhone és iPad rendszereken is elérhető, és számos újdonságot tartalmaz.

Az új szolgáltatások közül az egyik legérdekesebb, hogy a Skype végre  Androidon és iPhone-on is sötét módot kapott,  és ha az Android, illetve az iOS legfrissebb változatát futtatjuk, az applikáció automatikusan illeszkedik a rendszerbeállításokhoz. Ha tehát rendszerszinten aktiváltuk a sötét módot a mobilunkon, a Skype is erre vált át.

A Skype mobilverziói ezenkívül csoportütemezési lehetőséggel is bővültek, így egyszerűbbé válik a hívások megszervezése.

Az asztali kiadások újdonsága a vidd és dobd jellegű kezelési megoldás integrálása. Ez azt jelenti, hogy ha meg akarunk osztani egy kapcsolatot valakivel, a kapcsolatok listájáról egyszerűen áthúzhatjuk a beszélgetésbe.

A Microsoft fokozatosan terjeszti a Skype frissítését. Ha még nem érkezett meg a mobilunkon, ellenőrizzük néhány óra múlva: előbb-utóbb biztos, hogy megkapjuk.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.