Hirdetés
. Hirdetés

Új tarifák a Vodafone-nál

|

Az április 16-án megújuló tarifacsomagok teljes havidíja felhasználható normál belföldi hanghívásokra és szöveges üzenet küldésre.

Hirdetés

A lakossági portfólió átalakulásával megjelennek a Vodafone Fix tarifacsomagok, illetve a Vodafone Basic tarifacsomag. Ezek a tarifák az új és a meglévő ügyfelek számára egyaránt elérhetőek.

A Vodafone Fix csomagok havidíja teljes egészében lebeszélhető vagy sms küldésére felhasználható. A csomagok átláthatóak, a havi költés könnyedén kiszámítható, mindössze egy díjat kell megjegyezni, hiszen a hívások és az SMS-ek ára megegyezik. Az egységes díjazás a csomagban foglalt összegen felül is érvényes.

A Vodafone Fix 9000, 12000 és 15000 tarifacsomagokat választva az ügyfeleknek lehetőségük nyílik arra, hogy az egy ügyfélszámhoz tartozó SIM kártyák között megosszák a havi előfizetési díjat, illetve a csoport tagjai 0 forintos percdíjjal hívhassák egymást. Ezt a Csoportos opció biztosítja számukra, amelyet a csoport minden SIM kártyájára meg kell rendelni - ez SIM kártyánként 690 forintos havi opciós díjat jelent.

A Vodafone Basic jelenleg a mobilpiacon elérhető legalacsonyabb havidíjú tarifacsomag. A normál díjas belföldi hívások és szöveges üzenetek ára egységesen bruttó 33 forint. A csomag bruttó havidíja 1200 forint, amely nem lebeszélhető.

Az üzleti tarifák is megújulnak, április 16-ától nyolc új csomaggal találkozhatnak az üzleti előfizetők. Az Üzleti Fix tarifacsomagok esetén másodperc alapú a számlázás, a csomagok minden időben és minden hálózatba azonos perc- és SMS-díjakat biztosítanak. Minden üzleti tarifacsomag esetén felhasználható a teljes havidíj, akár hanghívásokra akár szöveges üzenet küldésére.

A Fix tarifacsomagok között szintén alap illetve osztható tarifacsomag közül választhatnak az ügyfelek. A tarifacsomagok kártyánként választhatók, egyénileg megadhatók. Azaz az ügyfél kártyái akár különböző csomagokban (alap és osztható) is lehetnek, de az osztható csomagokon belül azonosak kell legyenek.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.