Hirdetés
. Hirdetés

Új vezető a BT élén

|

Szűkkörű sajtótájékoztatón mutatkozott be Pawel Karlowski, a BT új közép-kelet-európai ügyvezető igazgatója.

Hirdetés

Hétről hétre nő a BT magyarországi alkalmazottainak száma, így pontos adatokat sajnos nem tudok mondani - válaszolta újságírói kérdésre Pawel Karlowski, a BT új közép-kelet-európai regionális igazgatója. Az új, lengyel származású vezető a NETIA lengyel alternatív szolgáltató kereskedelmi igazgatói székéből érkezett a brit vállalathoz. A szakember a T-Systemsnél, az AT&T-nél és a Lucent Technologiesnél is dolgozott.

pawel_karlowski.jpg

Magyarországon Budapesten és Debrecenben is jelen van a BT. Debrecenben idén nyáron hozták létre a regionális üzleti kiszolgáló központjukat, év végéig 50 ember dolgozik ebben az irodában. A következő két évben 200 új embert vesznek fel. Az új központ feladata a BT különböző részlegeinek támogatása a kereskedelmi tevékenységektől kezdve (termékmenedzsment, árazás, pályázati előkészítés) a technológiai, termékfejlesztői feladatokon át az ügyfélszolgálatig.

Az új ügyvezető igazgató ismertette, hogy a Debreceni Egyetemmel és a BME-vel is felvették a kapcsolatot annak érdekében, hogy az intézmények úgy alakítsák át oktatási tevékenységüket, hogy a BT-nél is felvehető szakember váljék belőlük. Mivel ez nemcsak a BT, hanem több más cég kérése is volt, az egyetemeket elkezdődtek a gyakorlati képzések, három év múlva pedig kikerülnek az egyetemekről ezek a szaktudással felvértezett diákok.

Pawel Karlowski ismertette, hogy a budapesti iroda is bővül. Az 1999-ben indult iroda jelenleg 200 munkatársat foglalkoztat, közép-kelet-európai központtá fejlődött, mely regionális ügyfélszolgálati és VPN (Virtual Private Network) termékmenedzseri feladatokat lát el. A tervek szerint a régióban a pénzügyi év végén 500-600 alkalmazottja lesz a cégnek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.