Hirdetés
. Hirdetés

Új Walkman és Cyber-shot telefonok

|

Világszerte egy időpontban mutatta be a Sony Ericsson új készülékeit. A cég a Walkman és Cyber-Shoot márkanevek sikerére épít továbbra is.

Hirdetés

Mint arról már korábban írtunk, tavaly a Sony Ericsson világviszonylatban rendkívül erős negyedik negyedévet zárt. A siker a hazai piacon is megmutatkozott, Wágner Tibor, a Sony Ericsson közép-kelet európai igazgatója szerint a magyar piac nem stagnál. Becsléseik szerint itthon tavaly 2,6-2,8 millió telefont adtak el, ennek 25-27 százaléka Sony Ericsson márkájú készülék volt. Wágner szerint a cég piaci részesedés tekintetében a második Magyarországon. Az igazgató arról nem közölt adatokat, hogy milyen árbevételt és eredményt értek el, azt viszont elmondta, hogy hazai viszonylatban a W300-as készülék kiemelkedően sikeres volt.

A sajtótájékoztatón nem maradt el az új termékek bemutatása sem. Németh Viktor termékmenedzser prezentációja végére hagyta a januárban már beharangozott W880i 3G-s csúcstelefon bemutatását. A készülék igen vékony, 9,4 milliméter, burkolata csúszásgátló, rozsdamentes acélból készül. A telefon 1 Gb-os Memory Stickkel lesz megvásárolható 2007 második negyedévétől.

w880.jpg

A Las Vegas-i CES-en beharangozott W200-as telefont is elhozták a sajtótájékoztatóra. A belépő szintű készülék 128 Mb-os Memory Stickkel érkezik, lehet rajta FM rádiót hallgatni, és azt ígérik, olcsó lesz. A Walkman készülékek sorozatában a W610i telefont is bemutatták: ezt az UMTS készüléket 2,0 megapixeles kamerával szerelték fel.

Elég sok egyszerű és belépő szintű készüléket is elhoztak az eseményre: a K200i például SMS, MMS küldésére alkalmas, VGA fényképezőgéppel felszerelt, olcsó, nagymamáknak ajánlott telefon. FM rádiós változata a K220i névre hallgat. Az ígéretek szerint a J110i és az FM rádióval ellátott változata, a J210i-t is olcsón kerül majd a piacra.

A Cyber-shot sorozatból két magasabb kategóriás készüléket ismerhettünk meg. Az EDGE-képes K550i-t 2 megapixeles kamerával, a 3G-s K810i változatot pedig 3,2 megapixeles fényképezőgéppel és Xenon vakuval szerelték fel.
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.