Hirdetés
. Hirdetés

Újabb infók a Huawei nagyon várt mobiljáról

|

Kiszivárgott egy sajtófotó a Nova 6 5G-ről, ami sokat elárul az új eszközről.

Hirdetés

Hirdetés

A Huawei Nova 6 5G technikai adatai már korábban kiszivárogtak, most pedig megjelent egy sajtófotó, ami az eszköz konstrukciójáról is sokat elárul.

Ha hinni lehet az információknak, a Huawei Nova 6 5G 6,4 hüvelykes, lyukasztott kamerás kijelzőjű mobil lesz. Az ujjlenyomat-leolvasója a kijelzőbe kerül, és az eszköz lelke egy Kirin 990 5G.

A mobil hátlapi kamerarendszere négy elemből - egy 60 megapixeles főkamerából, egy 15 megapixeles szuperszéleslátószögű kamerából, valamint egy 2 megapixeles mélységi és egy 2 megapixeles makrókamerából - áll. Az előlap kettős kamerarendszerét egy 32 megapixeles főkamera és egy 12 megapixeles mélységi kamera alkotja.

Ami az árakat illeti, a 8 gibabájtos RAM-mal és 128 gigabájt tárolóval felszerelt változat 3499 jüanba kerül majd (ez körülbelül 453 euro), a 8/256 gigabájtos változat 3799 jüanba (492 euro), a 12/256 gigabájtos verzió pedig 4099 jüanba (531 euro).

Fontos megjegyezni, hogy a technikai adatokat hivatalosan még nem erősítették meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.