Hirdetés
. Hirdetés

Újabb hasznos app jön a Windows 10-hez

|

A képek átméretezésére használható Image Resizer lesz a csomag következő tagja.

Hirdetés

Hirdetés

A még a Windows 95-ös korszakból jól ismert, a Windows 10 alá is elhozott PowerToys segédprogram-csomag a több képfájl egyszerre történő átméretezésére használható Image Resizer appal fog bővülni nemsokára. Egyelőre nem ismert, hogy pontosan mikor fog megjelenni a program, jelenleg dolgoznak rajta.

A PowerToys létjogosultságának a Microsoft szerint két oka van. A felhasználók nagyobb hatékonyságot akarnak kihozni a Windows 10 héjából, és testre akarják szabni azt saját munkafolyamataikhoz.

A szoftvercsomag modern verziója kifejezetten a Windows 10 operációs rendszerhez készül, és a szoftver minden verziója alatt fut, beleértve a közelgő, 2020 tavaszi, 2004-es verziószámú kiadást.

A PowerToys nyílt forráskódú fejlesztés, kódja elérhető GitHubon, ahol a közreműködők hozzájárulhatnak új eszközök fejlesztéséhez, amelyeket aztán több milliónyi Windows felhasználó fog futtatni.
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.