Hirdetés
. Hirdetés

Újabb súlyos összeomlás a most megjelent Windows 10 verzióban

|

Sokaknál áll le váratlanul az operációs rendszer működése szempontjából alapvető fontosságú explorer.exe.

Hirdetés

Hirdetés

Egyre több, az April 2018 Uddate kiadásra manuálisan frissítő felhasználó számol be a Redditen és a Microsoft közösségi fórumán arról, hogy egy hiba miatt váratlanul összeomlik az operációs rendszer működése szempontjából alapvető fontosságú explorer.exe program, és bár automatikusan újraindul, utána röviddel ismét összeomlik.

A problémát megvitató felhasználók arra a következtetésre jutottak, hogy a problémát a Windows 10 új idővonal szolgáltatása okozhatja, amelynek kikapcsolásával megszűnnek az összeomlások. Mások ugyanakkor úgy vélik, hogy a grafikus vezérlők állnak a probléma hátterében. A hibát várhatóan kijavítja a Microsoft a holnapi foltozókedden esedékes kumulatív frissítéssel.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.