Hirdetés
. Hirdetés

Újabb színes Xerox nyomtató

|

A tartályok és patronok nélküli Phaser 8560 a gyártó ígérete szerint egyszerűbben kezelhető és karbantartható.

Hirdetés

A Xerox technológiája porított festék helyett szilárd, polimer alapú festéket alkalmaz, elsősorban az irodák számára, mindennapos használatra tervezték. A nyomtatás a szilárd festékrudak felmelegítésével kezdődik, melyekről aztán a megfelelő színek a nyomtatóban található dobra kerülnek, amely átviszi a képet a papírra. Négy rúd tartalmazza a három alapszínt és a feketét. Ez a technológia élénk színeket és a hosszú nyomtatási munkák során is állandó színeket ígér, a lézernyomtatóktól megszokott minőségen felül.

A gyártó állásfoglalása szerint mivel a berendezés nem tartalmaz tartályokat és patronokat, más megoldásoknál jobban kíméli a környezetet. A készülék karbantartáskor is tökéletesen tiszta marad, nem kell semmilyen szennyeződést eltávolítani vagy helyigényes festékkazettákat tárolni. Szintén megkönnyíti a kezelést, hogy a festékrudak alakja színenként eltér, így azok biztosan a megfelelő rekeszbe kerülnek.

xeroxphaser.jpg

5 másodperc szükséges az első másolat elkészítéséhez; a fekete-fehér és a színes nyomtatás sebessége egyaránt 30 lap/perc. A berendezés 600 MHz-es processzorral és 256 MB memóriával rendelkezik, a memória 1 GB-ig bővíthető. A 625 lapos egyesített papírtálcának köszönhetően többé nem kell a különböző méretű papírok cseréjével bajlódni. További papírtálcákkal a kapacitás 1675 laposra növelhető.

Vállalati extrák - tovább a PC World cikkére >>

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.