Hirdetés
. Hirdetés

Újabb Windows 10 verziónak szűnik meg a támogatása

|

Ajánlott a frissítés az 1703-as verziószámú Creators Update operációs rendszer változatra.

Hirdetés

Szokásos frissítési menetrendjének megfelelően a Microsoft október 10-én beszünteti a Windows 10 2015 novemberében, közel két éve megjelent 1511-es verziószámú változatának a támogatását. Ez azt jelenti, hogy a még mindig ezt a kiadást futtató számítógépek ettől az időponttól kezdve nem kapnak funkciófrissítéseket és biztonsági javításokat. Márpedig az utóbbiak nélkül az operációs rendszer futtatása komoly kockázatokkal jár, mivel sebezhetőek lesznek az újonnan felfedezett sérülékenységek miatt. A Microsoft azt ajánlja, hogy a problémák elkerülése végett az érintettek minél előbb frissítsenek a Creators Update változatra.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.