Hirdetés
. Hirdetés

Újabb zenemobilok a Samsungtól

|

Nemcsak kiválóan szólnak, de a beépített Bang & Olufsen ICEpower rendszer meghosszabbítja az akku élettartalmát.

Hirdetés

A Samsung F330-as "kétarcú" csúszka mobil az F300 utóda, melyen a külső navigációs gombokat a készülék elején és oldalán találjuk. Az F330-al egyszerre több feladatot is végezhetünk, miközben zenét hallgatunk. A telefon továbbá támogatja a multi codec típusú fájlokat és szinkronizálható Windows Media Playerrel.

A 3.6 mbps HSDPA támogatás mellett még számos extrával büszkélkedhet a telefon: például a 2 megapixeles kamerával, illetve a 13.5 mm-es vastagságával. Offline módban is használható zenelejátszásra, memóriája 2 GB-ig bővíthető.

samsung_sgh_f330-1.jpg

Az F330-at október közepe óta már árusítják Németországban és hamarosan elérhető lesz Európa többi országában is. A kártyafüggetlen típus ára 260 euró körül lesz, Magyarországon a szolgáltatóknál és kártyafüggetlenül novembertől lesz kapható.

? A Samsung SGH-F330 műszaki jellemzői és a Samsung SGH-i450 -
a cikk folytatása
ť

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.