Hirdetés
. Hirdetés

Újdonságok a Windows 10 legfrissebb kiadásában

|

Javult többek közt a Nyugalmi órák szolgáltatás és az Edge böngésző.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft a januári frissítő kedd utolsó óráiban adta ki a Windows 10 Insider Preview Build 17074-et. A várakozásoknak megfelelően az idei első betekintő kiadás roppant méretesre sikeredett. Bár az újdonságok zöme kozmetikai jellegű, vannak azért érdemi változások is. 

A Nyugalmi órák (Quiet Hours) szolgáltatás az új buildben

Az e-könyvek felülete kezelhetőbbé vált, és a build már tartalmazza a Spectre és Meltdown sebezhetőségek elleni védelmet.

Okosodott a Nyugalmi órák szolgáltatás, amelyben beállíthatjuk, kik azok az ismerősök és alkalmazások, amelyek átengedhetők a szűrőn.

A funkció automatikusan bekapcsol, ha teljes képernyőn játszunk, vagy megduplázzuk a képernyőt, így bemutatónkat nem zavarhatják meg hívatlan e-mailek. A zárlat alól kivételt képeznek azok a kapcsolatok, amelyeket a Tálcára költöztettünk.

Fontos újdonság, hogy az Edge végre hajlandó elraktározni kártyaszámainkat. Az ellenőrző szám (CVV) azonban továbbra sem mentődik: vagy megjegyezzük, vagy minden alkalommal a kártyáról gépeljük be.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.