Hirdetés
. Hirdetés

Újdonságok az Office-ban

|

A Microsoft az Excelen, a PowerPointon és az Outlookon is igazít.

Hirdetés

Hirdetés

Ebben a hónapban jelentősen továbbfejlődik az Excel, a PowerPoint, az Outlook és a Project. A szolgáltatások jelenleg tesztfázisban vannak, de rövidesen mindenki számára hozzáférhetővé teszi őket a Microsoft.

Az Excel egy Insights nevű új funkciót kap, amellyel egyszerűen tudjuk analizálni az adatokat. Csak kattintunk egy adattartomány valamelyik celláján, kiválasztjuk az Insights lehetőséget, és grafikonok, diagrammok sora segítségével végezhetjük el a további elemzést.

A PowerPoint új funkciója azokat segíti, akik tollat használnak: a program ugyanis a feljegyzéseket és rajzokat átalakítja olvasható szöveggé és alakzatokká a prezentációk számára.

Az Outlook újdonságai közé tartozik, hogy a továbbfejlesztett program a törölt szövegeket automatikusan elolvasottnak jelöli - ezt a lehetőséget a felhasználói visszajelzések alapján építette be a Microsoft --, és immár alkalmassá válik az e-mailjeink olvasására.

Az új  szolgáltatásokat a betekintő program résztvevői már most kipróbálhatják, de még a hó vége előtt használatba veheti őket az összes Office 365 előfizető.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.