Hirdetés
. Hirdetés

Mobilos újdonságokat mutatott be az ITware

|

A Mobile World Congress-en, Barcelonában mutatta be újdonságait a magyar ITware Kft. Az okostelefonok képekkel és videóval illusztrált közösségi programajánlója mellett bejelentették a MOTIware közösségi mobiltelevíziós platform legújabb változatát is.

Hirdetés

A nagyközönség kipróbálhatta az Androidon és Symbian mobiltelefonokon futtatható MyParty nevű képes, videós közösségi mobilos programajánló applikáció próbaváltozatát, amely mobilinternet kapcsolaton keresztül teszi elérhetővé az aktuális TV, mozi és koncert programot, és az egyes nekik tetsző eseményeket értékelhetik valamint a baráti körnek könnyedén ajánlhatják is azokat. Az alkalmazás öntanuló módon megjegyzi, hogy milyen programok iránt érdeklődünk és személyes kedvenceink alapján a számunkra izgalmas újdonságokat is a figyelmünkbe ajánlja.

A másik újdonság - a cég által korábban már a hannoveri CEBIT-en és a dubai GITEX kiállításokon is bemutatott - közösségi mobiltelevíziós applikációjának, a MOTIware-nek új, IMS (IP Multimedia Subsystem) változata. Ezzel a megoldással az ITware open source alapokon biztosít kész komponenseket és szakértelmet IMS integrációhoz a média streaming területén.

Dankó Sándor az ITware vezetője szerint fontos, hogy hazai cégek is ott legyenek a világ vezető szoftverfejlesztői között, és időről időre megmutassák újdonságaikat. „Az általunk most bemutatott fejlesztések elsősorban a mobiloperátorok és tartalomszolgáltató vállalatok számára kínálnak gyors bevétel növelési lehetőséget, hiszen általuk a meglevő előfizetők részére olyan új élményeket biztosíthatnak e cégek, amelyek a kapcsolati hálókon keresztül gyorsan elterjednek és jelentős adatforgalmat generálnak."

A rangos nemzetközi eseményre Barcelonába február 14. és 17. között több mint 50 ezer látogató érkezett a világ minden tájáról. A világ legbefolyásosabb mobilszolgáltatói és beszállítói mellett a kiállításon megjelennek az élenjáró szórakoztatóipari, média és internetes cégek is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.